Bruidsjurken: de nieuwste trends

De lentecollecties van alle bekende bruidsjurkontwerpers zijn inmiddels gekend. Hoog tijd om ze even streng te beoordelen. We stellen u graag de belangrijkste trends, nieuwigheden en klassiekers voor.

Kant is troef

Hippe trouwjurken hebben aan de bovenkant of aan de mouwen een opvallend streepje kant. Dat mag zelfs heel uitgesproken zijn. Top tip: verwerk een kanten lint in het bruisboeket zodat je er helemaal stralend uitziet!

Durf met rood

Hoezo, een bruid moet trouwen in het wit? Vera Wang presenteert dit jaar uitsluitend rode bruidsjurken in heel uiteenlopende tinten. In China is die kleur traditie voor het huwelijk – dus waarom zouden we dat in ons land ook niet durven?

Kort mag weer!

We weten het wel: iedereen zegt dat je op je huwelijksdag in het lang gekleed moet gaan. Maar waarom zou je je mooie benen eigenlijk moeten wegstoppen? Er bestaan toch wel bruidsjurken die net die twee troeven in de verf zetten, toch? Zeker om de dansvloer helemaal in te palmen! Nu kan je als fan van korte jurken kiezen uit heel veel modellen.

Uw commentaar