De duurste verlovinsgringen in de wereld

Trouwen is één van de meest speciale momenten in het leven van een vrouw. Een trouwring en een verlovingsring maken het plaatje helemaal af. Maar bij de sterren en rijke dames staat deze ring symbool voor status en rijkdom. We zetten de duurste verlovingsringen op een rijtje.

10. Jessica Simpson

Jessica Simpson opent het lijstje met een fameus exeplaar van 100 000 dollar, ontworpen door Neil Lane. Het is geen traditionele verlovingsring en behoort dan ook tot de nieuwe  collectie van de ontwerper.

9. Halle Berry 

Op nummer tien een exemplaar van 200 000 dollar. Halle Berry kreeg van haar verloofde een 4 karaatsring ontworpen door Oliver Martinez.

8. Angelina Jolie

De verlovinsgring van Angelina maakte net zoveel ophef als de verloving zelf. Brad Pitt himself ontworp de ring voor de moeder van zijn kinderen en aanstaande bruid. Dat deed hij samen met de beste juwelier van Beverly Hills, Robert Procop. Elke diamant is van de beste kwaliteit. De ring mocht dan ook iets kosten: voor een slordige 250 000 dollar zei Angelina “ja” tegen haar droomprins.

7. Catherine Zeta Jones 

1 miljoen dollar had Michael Douglas ervoor over om zijn Catherine ten huwelijk te vragen met dit monster van 10 karaat. Deze creatie van Fred Leighton bestaat uit 28 mini-diamanten welke een gigantische steen in het midden omringen.

6. Jennifer Lopez

Jennifer Lopez kreeg in 2002 een 6,1 karaatsring van Ben Affleck. Dit roze exemplaar kostte Ben 1,2 miljoen dollar.

5. Jacqueline Kennedy

Senator John F. Kennedy legde zijn Jacqueline Bouvier in de watten. Hij spendeerde een fortuin aan deze verlovingsring. Prijskaartje: 1,5 miljoen dollar.

4. Kim Kardashian

De prijs van duurste kortst gedragen verlovingsring gaat ongetwijfeld naar Kim Kardashian. Haar huwelijk met Kris Humphries liep al op de klippen na 72 dagen. Kim hield echter de gigantische diamenten verlovingsring van 2 miljoen dollar voor zich.

3. Melania Knauss

Donald Trump gaf zijn Melania Knauss “the lord of the rings”. Dit expemplaartje kostte 2miljoen dollar en werd zo genoemd omwille van de selectie van ’s werelds duurste diamanten erin verwerkt.

2. Paris Hilton 

Paris Hilton vond haar gigantische verlovingsring met 24 karaatsdiamanten wat “over the top”. Haar verloofde Paris Latsis moest toezien hoe ze de ring van 4,7 miljoen dollar omruilde voor een simpeler exemplaar van Cartier.

1. Beyonce’s verlovingsring 

En op nummer één van dit lijstje staat de verlovingsring die Jay Z cadeau gaf aan Beyoncé.

In het midden van de ring zit een diamant van maar liefst 18 karaat.

Uw commentaar