Laat onbekenden haar overstelpen met bloemen

Jack uit Boston had er alle vertrouwen in dat zijn vriendin, Teresa Elsey, op zijn huwelijksaanzoek zou ingaan. Toch besliste hij om alle registers open te trekken en haar een onvergetelijke herinnering te bezorgen: “Ik maakte me geen zorgen om haar antwoord, dus besliste ik een waanzinnig ingewikkeld plan uit te dokteren, kwestie dat ik me toch ergens zenuwachtig in zou kunnen maken.”

Het begon allemaal toen Teresa haar werk verliet. Ze had met Jack afgesproken in het Institute of Contemporary Art, waar ze elkaar hadden leren kennen. Onderweg kreeg Teresa een bloem aangeboden van een wildvreemde. Die wimpelde ze af, maar algauw kwam de ene na de andere onbekende haar bloemen overhandigen, tot in het museum toe. In de drukte slaagde Jack erin om ervanonder te muizen en een smoking aan te trekken. Toen hij terugkeerde, begon een bandje romantische muziek te spelen en het eigenlijke aanzoek bleek inderdaad een formaliteit. Daarna vertrok het jonge koppeltje voor een intiem diner.

“Ik heb alles laten filmen zodat we dit fantastische moment met onze familie, vrienden en anderen kunnen delen,” aldus een stralende Jack. De reacties op het filmpje zijn hoofdzakelijk positief, al is er ook hier en daar een zeurpiet die vindt dat hij een egotripper is die zich aanstelt.

Uw commentaar