Trouwringen van Brad en Angelina kosten 1,27 miljoen euro

Angelina Jolie en Brad Pitt kunnen maar beter zorgen dat ze hun trouwringen niet verliezen. Ze hebben trouwringen van 634.000 euro het stuk besteld bij de beroemde juwelier Robert Procop. Een jaar lang heeft Procop aan de ringen gewerkt in het Grand Hotel in Cap Ferrat (Zuid-Frankrijk). De vele werkuren verklaren wellicht voor een groot deel het hoge prijskaartje. De ringen zijn gemaakt van goud en hebben de vorm van een roos. In de roos zit een vlakgeslepen diamant en op de ring staan hun trouwgeloften gegraveerd. Een bron bij The Sun heeft de ringen gezien en zegt dat de tekst niet met het blote oog zichtbaar is.

Brad en Angelina zouden volgend weekend trouwen in de buurt van hun landgoed Chateau Miraval in het dorpje Correns, aldus de lokale burgemeester.

Uw commentaar