Kleur bekennen: de verlovingsring

Een kleurrijke verlovingsring heeft een sprankelende elegantie, en is een ware blikvanger. Bij BAUNAT hebben we een uitgebreide collectie verlovingsringen.

  • Een verlovingsring met een gekleurde diamant en/of edelsteen heeft een sprankelende elegantie.
  • We zetten een aantal prachtige modellen op een rijtje.
  • Nog geen diamanten ring gevonden? Bij BAUNAT hebben we een uitgebreide collectie.

Bij de keuze van een verlovingsring speelt de diamant een belangrijke rol. Hoe groot wil je de steen? En hoe hard schittert deze? Het zijn maar enkele eigenschappen die van belang zijn. Wil je echter een diamanten ring die echt de show steelt, dan kan je er gekleurde diamanten en/of edelstenen aan toevoegen. Dit voor een meer artistieke en extravagante uitstraling. Kleurrijke verlovingsringen hebben een sprankelende elegantie. We zetten even enkele prachtige modellen op een rijtje.

Kleurrijke zijstenen

De trilogie verlovingsring is een klassieker, daarvan hoeven wij je niet meer te overtuigen. Wel om misschien de kleurloze zijstenen te laten vervangen door gekleurde diamanten en/of edelstenen. Dit voor een gesofisticeerde en elegante look. Door bovendien te kiezen voor haar lievelingskleur, én de diamantvorm en het edelmetaal waar ze van houdt, maak je van dit model een romantische blikvanger. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij begeleiden je hierin graag verder.

Een kleurrijke halo

Iedereen kent de klassieke halo verlovingsring in witgoud of platina, dit als een prachtige diamanten ring (https://www.baunat.com/nl/ringen) met een adembenemende schittering. Om deze ring extra te laten opvallen, kan je opteren voor een kleurrijke halo rondom de centrale kleurloze diamant. Robijnen, saffieren, smaragden, of de duurdere diamanten variant, elke kleur heeft zo zijn unieke uitstraling. Prachtig als je het ons vraagt, ideaal voor vrouwen die houden van een opvallend accessoire.

Een gekleurde centrale steen

Maar ook het omgekeerde behoort tot de mogelijkheden natuurlijk: een halo verlovingsring met een gekleurde diamant en/of edelsteen als centrale steen. Door de aanwezigheid van een kleurloze halo krijgt de gekleurde steen een adembenemende schittering, en zal deze bovendien stukken groter lijken. Hetzelfde geldt voor een trilogie verlovingsring met een centrale steen in kleur. We hoeven je er ongetwijfeld niet van te overtuigen dat beide modellen ware blikvangers zijn om de ringvinger.

Kleur in het ringmontuur

Kies je voor een solitaire ring, dan kunnen wij je geen ongelijk geven. Deze klassieker valt immers altijd in de smaak. Wil je er echter een leuke en unieke toets aan geven, dan kan je gekleurde steentjes in het ringmontuur overwegen, dit als een soort pavé.

Ben je nog op zoek naar een mooie diamanten verlovingsring, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem gerust een kijkje in onze uitgebreide collectie. Heb je vragen over of interesse in een welbepaald model, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Uw commentaar