BAUNAT, dé juwelier voor uw diamanten verlovingsring

Deze informatieve website over diamantjuwelen kwam tot stand door een samenwerking met het Belgisch diamantjuwelenmerk BAUNAT.

baunatBAUNAT is een innovatief en dynamisch Belgisch merk dat hoogwaardige diamantjuwelen met de beste prijs/kwaliteit-verhouding aanbiedt.

BAUNAT’s filosofie is dat ‘echte schoonheid’ en ‘natuurlijke charme’ van binnenuit komen en het resultaat zijn van innerlijk evenwicht en puurheid. BAUNAT diamantjuwelen worden binnen deze filosofie ontworpen door talentvolle designers die gevraagd worden om moderne tijdloze diamanten juwelen te creëren, of om bestaande klassiekers te herinterpreteren door ze tijdloos, puur en evenwichtig te maken.

BAUNAT juwelen worden artisanaal vervaardigd in de edelste materialen door de beste Belgische ambachtslieden.

BAUNAT is gevestigd in Antwerpen, het hart van de diamanthandel sinds 1447. Al meer dan 100 jaar selecteren de families achter BAUNAT de meest kwalitatieve diamanten direct aan de bron in Antwerpen. Bovendien kan BAUNAT rekenen op een stabiele groep aandeelhouders die allen een succesvolle carrière hebben uitgebouwd in een specifieke sector, binnen of buiten de juwelen en diamantindustrie.

Tenslotte, door haar voorraad uiterst efficient te beheren en haar collecties grotendeels online te verkopen, kan BAUNAT deze prachtige diamantjuwelen aan uitzonderlijke prijzen aanbieden.

Meer informatie: www.baunat.com