Een diamanten ring kopen online biedt heel wat voordelen

‘Brick and mortar’ vs ‘click and mortar’

In vergelijking met de traditionele manier van winkelen bij de juwelier om de hoek in de zogenaamde ‘brick and mortar’ shops, kan u dankzij de opkomst van het internet tegenwoordig ook een diamanten ring kopen online in de zogenaamde ‘click and mortar shops’. Dit brengt tal van voordelen mee:

  • U kan vanuit eender welke locatie de gewenste verlovingsring kopen (thuis, op het werk of onderweg) in een shop afkomstig uit eender welk land
  • U kan de prijzen en klantenservice voor eenzelfde verlovingsring perfect vergelijken met webshops in andere landen
  • De wetgeving beschermt de consument bij een online aankoop en biedt de koper minimum 14 dagen bedenktijd na ontvangst van het juweel

Door het feit dat de juwelen online verkocht worden, is er geen nood aan een winkel waar de diamantjuwelen tentoongesteld moeten worden. De daarbijhorende kosten voor beveiliging en een luxueus interieur kunnen hierdoor vermeden worden, alsook de vele kosten die gepaard gaan met het uitbaten van een traditionele ‘brick and mortar shop’.

Ook bij BAUNAT bieden we u bovengenoemde voordelen aan. Zo starten we het productieproces van de verlovingsring of een ander diamantjuweel pas na ontvangst van de betaling, zodat we pas na verkoop van het juweel de diamant en het goud of platina kunnen aankopen en op die manier onze stock limiteren. Hierdoor worden grote kosten voor extra beveiliging en dergelijke vermeden.

Een diamanten ring online bekijken en kopen is natuurlijk handig, maar soms is het ook wel fijn om de juwelen toch ook op een bepaalde plaats, in een showroom of winkel, te kunnen bekijken met eigen ogen. Daarom biedt BAUNAT ook de mogelijkheid om een afspraak te maken in de showrooms in Antwerpen en Parijs. Op deze manier kan u als (online) koper, toch ook in een aangenaam kader de collecties in alle discretie bekijken en passen.

Meer dan 90% van het clienteel van BAUNAT koopt diamanten ringen online, via mail of via de telefoon. Hierdoor zijn we in staat om op een kostenefficiënte manier een snelgroeiende klantenbasis wereldwijd op te bouwen zonder te moeten investeren in luxueuze retail outlets en overeenkomstige operationele kosten. Deze manier van werken maakt het mogelijk een uitzonderlijke prijs-kwaliteit-verhouding te kunnen bieden, ook aan de klanten die ervoor kiezen om hun juweel aan te kopen in de showrooms in Antwerpen en Parijs.

Een diamanten ring kopen online bij BAUNAT kan dus in alle veiligheid, aan de beste prijs-kwaliteit-verhouding én in alle comfort van de door jouw geprefereerde locatie.